Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home/conexamc/public_html/v2016/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/conexamc/public_html/v2016/wp-includes/plugin.php on line 601

Matis Ivanjica

MATIS GROUP je kompanija iz Ivanjice koja pod svojim okriljem ima 4 proizvodne firme za proizvodnju nameštaja. Matis – proizvodnja pločastog nameštaja, Matis Mebl – proizvodnja tapaciranog nameštaja, Matis WOOD – proizvodnja nameštaja od masiva i MatiSan – proizvodnja dušeka i jastuka. “Oseti razliku“, slogan je ali i inspiracija, da u svakom od preko 800 artikala, koje proizvodi Matis Grupa, unesemo principe kojima se rukovodimo od samih početaka. Zato su kvalitet, dizajn i pristupačnost prednost koju će svaki kupac prepoznati. Kupovinom nameštaja Matis Grupe investirate u kvalitet vašeg života. Sa vizijom da bude regionalni lider u proizvodnji i kvalitetu kompanija MATIS GROUP u Srbiji ima 20 maloprodajnih salona MATIS nameštaja i preko 150 distributera. Izvoz je organizovan preko sopstvenih firmi u zemljama u okruženju gde imamo 5 salona nameštaja i distributere u 14 zemalja Evrope.

Zašto Matis?
Vrhunski kvalitet, Savremen dizajn i Izuzetno pristupačne cene…

Osnovne karakteristike naših proizvoda su: vrhunski kvalitet, savremeni dizajn i izuzetno pristupačne cene. Kao potvrda kvaliteta koji smo pomenuli, tu su atesti naših proizvoda sa najvećom mogućom ocenom Q1, dobijenom od strane Šumarskog fakulteta u Beogradu! Ovakav uspeh nije slučajan. Ostvaren je na bazi početne strategije obezbeđenja kvalitetnih materijala i savremenih tehnologija u proizvodnji kao i visokostručnih ljudskih potencijala. Uz optimizovane sigurnosne i tehničke uslove rada, kvalitetnu komercijalnu distribuciju i saradnju sa članovima Matis Group, na domaćem ali i stranom tržištu, uspeh nije mogao izostati.

Preduzeće MATIS d.o.o. dobitnik je internacionalne nagrade Business partner za 2007. godinu!

nagrada

Prateći zahteve tržišta u pogledu kvaliteta, cena i količina proizvoda, tehnološki sistem firme Matis projektovan je da isprati najsloženije zahteve tržišta. Projektovan kao fleksibilni tehnološki sistem omogućava proizvodnju velikog broja raznorodnih proizvoda u manjim ili većim serijama, sa maksimalnom produktivnošću u oba slučaja. Kompletan podsistem mašina sastoji se isključivo od kompjuterski upravljanih mašina renomiranih svetskih proizvođača.

Podsistem mašina integrisan je sa transportnim sistemima tako da su vremena obrade i pomoćna vremena minimalizovana što donosi trenutno najvišu produktivnost u industriji nameštaja. Trenutno se tehnološki sistem sastoji od 4 proizvodne linije (3500m2) koje se svake godine, prateći svetske trendove, dopunjuju ili menjaju isključivo novim mašinama većeg kapaciteta i sa većim stepenom automatizacije proizvodnog procesa.