Matis Ivanjica

MATIS GROUP je kompanija iz Ivanjice koja pod svojim okriljem ima 4 proizvodne firme za proizvodnju nameštaja. Matis – proizvodnja pločastog nameštaja, Matis Mebl – proizvodnja tapaciranog nameštaja, Matis WOOD – proizvodnja nameštaja od masiva i MatiSan – proizvodnja dušeka i jastuka. “Oseti razliku“, slogan je ali i inspiracija, da u svakom od preko 800 artikala, koje proizvodi Matis Grupa, unesemo principe kojima se rukovodimo od samih početaka. Zato su kvalitet, dizajn i pristupačnost prednost koju će svaki kupac prepoznati. Kupovinom nameštaja Matis Grupe investirate u kvalitet vašeg života. Sa vizijom da bude regionalni lider u proizvodnji i kvalitetu kompanija MATIS GROUP u Srbiji ima 20 maloprodajnih salona MATIS nameštaja i preko 150 distributera. Izvoz je organizovan preko sopstvenih firmi u zemljama u okruženju gde imamo 5 salona nameštaja i distributere u 14 zemalja Evrope.

Zašto Matis?
Vrhunski kvalitet, Savremen dizajn i Izuzetno pristupačne cene…

Osnovne karakteristike naših proizvoda su: vrhunski kvalitet, savremeni dizajn i izuzetno pristupačne cene. Kao potvrda kvaliteta koji smo pomenuli, tu su atesti naših proizvoda sa najvećom mogućom ocenom Q1, dobijenom od strane Šumarskog fakulteta u Beogradu! Ovakav uspeh nije slučajan. Ostvaren je na bazi početne strategije obezbeđenja kvalitetnih materijala i savremenih tehnologija u proizvodnji kao i visokostručnih ljudskih potencijala. Uz optimizovane sigurnosne i tehničke uslove rada, kvalitetnu komercijalnu distribuciju i saradnju sa članovima Matis Group, na domaćem ali i stranom tržištu, uspeh nije mogao izostati.

Nagrade i priznanja

2007. Biznis partner godine. 2011. Najkvalitetniji proizvod – dečija soba, Beogradski sajam 2011. Najdinamičniji razvoj – povelja kapetan Miša Anastasijević 2011. i 2012. Pro biznis lider 2014. Nagrada za ukupan nastup i estetski izgled, Beogradski sajam 2015. “Zlatni ključ” za najkvalitetniji proizvod u kategoriji – nameštaj za odmor, Beogradski sajam nameštaja 2015. Nagrada za najbolje uređen štand, Beogradski sajam nameštaja 2015. Zlatna plaketa u kategoriji korporativni brend – nameštaj 2015. Sertifikat bonitetne izvrsnosti 2016. Najbolji proizvođač kuhinja i kuhinjskog nameštaja u Srbiji-Quadal 2017. “Zlatni ključ” nagrada za ukupan sajamski nastup 2018. Sertifikat za najvišu bonitetnu nagradu 2A+ za kredibilno i pouzdano poslovanje 2018. “Sajamski ključ“ nagrada za višegodišnji doprinos podizanju kvaliteta manifestacije, Beogradski sajam nameštaja 2019. Nagrada privredne komore za 100 najvećih i prvo mesto u proizvodnji kuhinja.